Přihlášení

Nejnovější foto

RCEV

Kdy a kde nás najdete?

Pokud počasí dovolí - na letišti „Na Fialové louce“, pravidelně každou sobotu a neděli v odpoledních hodinách, nepravidelně pak rovněž v pracovní dny odpoledne.

Organizace soutěže RCEJ v Polance nad Odrou 6.6.2009

Z důvodu možnosti objektivně posoudit využití střídavých motorů daných parametrů v kategorii RCEJ bude soutěž 6.6.2009 v Polance nad Odrou probíhat jako soutěž klubová dle oficiálních pravidel RCEJ s možností použít střídavý motor s oběžným pláštěm o max. hmotnosti 48g a max. průměru 28mm. Podrobná specifikace povolených motorů je TADY a ZDE.
Modely vybaveny jak stejnosměrným, tak střídavým motorem budou startovat společně a společně budou taky vyhodnoceny. Z tohoto důvodu nelze soutěž považovat za oficiální soutěž RCEJ a dosažené výsledky nebudou započítány do celorepublikového žebříčku RCEJ.
Doufám, že i přesto si k nám najde cestu co nejvíce pilotů a odzkouší to, co si loni odhlasovali a schválili. Na hojnou účast se těší členové LMK Polanka.

Komentáře

Nechci se pouštět do

Nechci se pouštět do žádných sporů. Jen malý komentář, kolik lidí ze "špičky" nalétalo maximum na třeba loňské soutěži u vás v Hranicích? Nalétat deset minut v termice je opravdu snadné, bohužel loni na dobré polovině soutěží které jsem navštívil, až tak termično nebylo. Abychom mohli posoudit, jestli některé modely nemají šanci a ty druhé ano, rozhodli jsme se, že je pustíme dohromady. Já nevím která koncepce bude lepší, opravdu to od kompu ani sám na letišti nejsem schopný rozsoudit. Pokud ty letadla nepoletí spolu, budeme se jen dohadovat.
Dělat paralelně k RCEJ ještě AC soutěž je snadné, ale opět budeme tam kde jsme byli loni.
Ohledně uplatnění nakoupených stříďáků snad jen tolik, že výbava 400 a převodovek k nim násobně překračuje cenu AC motorů a pokud by lidem šlo o proinvestované peníze, určitě neodloží "hendrychy" k ledu, ale snaží se je uplatnit.
Ano, je to z naší strany porušení pravidel RCEJ, ale neděláme nic, na čem by se nedohodla početná obec RCEJ loni v anketě.
Radim Barč

to my zase v paskove asi

to my zase v paskove asi udelame soutez dle euro pravidel.
zatim zvazujeme,ale je to tak 50% - euro pravidla , 30% - to ze odlime vsechno dokupy akorat to nakonci rozdelime na 400 a outruner, dle cz pravidel, a 20% ze to udelame dle ofic pravidel cr

Škoda, že ti nezbylo

Škoda, že ti nezbylo ještě 10%, byla by to bomba. Ale vážně, Aleši, kéž bychom se domluvili na nějakém jednotném systému alespoň tady. Radim

hmm,jenze my to tak prave od

hmm,jenze my to tak prave od zacatku s jarou a ivanem vymysleli ... :-/.
navic si myslime s ivanem,ze by mohlo prijet par lidi si testnout jak se lita ve svete.
nicmene neni to vuuubec uzavrene radime

jo a abych nezapomel,mame nove stranky. www.lmkpaskov.cz

Aleši, tohle je vaše

Aleši, tohle je vaše soukromá věc, do toho vám nikdo kecat nebude. Mi osobně se nelíbí, že kategorii RCEJ předěláváte tak jak se vám to líbí. Může to být výborný systém, ale pokud si bude dělat každý co chce a nazve to RCEJ tak bůh s námi. To, že my pustíme AC a 400 dohromady je na základě celorepublikové ankety, ne že se dohodnu já a Franta.
Stránky pěkné!
Radim

jeste jedna novinka,dal jsem

jeste jedna novinka,dal jsem na stranky diskuzi,at se kdyztak muzeme domlouvat i tam :-D at tady netapetujeme forum

ja vim ze je treba se drzet

ja vim ze je treba se drzet nejakych pravidel,ale to ze v ofic pravidlech neni ani stridak.no probereme to.ale s jarinem nam slo hlavne o nulu za preletnuti.

Ahoj Stando, naším cílem

Ahoj Stando, naším cílem bylo vyhnout se případným protestům "ublížených" startujících, kteří nevyhráli. Vím co pan Nezhyba navrhuje a osobně si ho za jeho odvahu vážím, ale pravidla mají jasnou podobu a případný protest je neoddiskutovatelný. Jediný problém vidím v absenci bodů do celorepublikového žebříčku a to já osobně klidně oželím.
Radim

Leteckomodelářský klub Polanka